Behandelingen

"Voor uiterlijke verzorging en innerlijke rust"

 • Bio Ceuticals Anti-Age

  € 104.00
  gelaatsbehandeling (met plantaardige biologische cellen afkomstig uit de huidboom), ca. 1,5 uur

  Spectaculaire anti-veroudering behandeling met een groot aantal natuurlijke actieve stoffen
  (klik voor meer uitleg)

  Deze professionele behandeling maakt gebruik van plantaardige biologische cellen afkomstig uit de Jurema Preta (huidboom), die door de Maya’s eeuwen terug al werd gebruikt voor de huid omdat deze plant anti-oxiderende, ontstekingsremmende en anti-nociceptieve eigenschappen heeft.

  Enkele specifieke bestanddelen uit deze boom bleken ook uitermate geschikt te zijn tegen verouderingsprocessen, zoals spilanthol, co-enzym Q10, ferulazuur en vitamine C. De extracten uit deze huidboom verbeteren de elasticiteit en verhogen de stevigheid van de huid.

  Deze sterke anti-age werkzame stoffen versterken daarmee de epidermis en beschermen de huid tevens tegen de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige veroudering van de huid. Dit alles tezamen zorgt er voor dat de huid homogener wordt, waarbij tevens lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar zijn en de huid er daardoor gladder uit ziet.

 • Hyaluronzuur

  € 104.00
  gelaatsbehandeling (met hyaluronzuur), ca. 1,5 uur

  Exclusieve behandeling met hyaluronzuur waardoor de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbetert
  (klik voor meer uitleg)

  Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid, de gewrichten en het bindweefsel, dat met name zorgt voor het vasthouden van water als een soort gelachtige spons. De productie van dit hyaluronzuur in het lichaam neemt af naarmate men ouder wordt.

  Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hyaluronzuur het volgende dubbele effect heeft:

  • Absorberen en vasthouden van vocht in de huid, doordat het tot 1000 keer het eigen gewicht aan water kan binden, waardoor het zorgdraagt voor een uitstekende hydratatie van de huid.
  • Stimuleren van de natuurlijke vorming van collageen en van de andere bestanddelen van het zogenaamde intercellulair systeem, waardoor het de-hydrateren wordt verminderd en de elasticiteit van de huid wordt verbeterd.

  Op het moment dat dit actieve bestanddeel door de huid is geabsorbeerd, krijgt ons genoom van de huid een signaal om zelf op een volledig natuurlijke wijze het vocht-lipide evenwicht te gaan verbeteren in de epidermislaag van de huid. Een laag vochtgehalte maakt bovendien rimpels meer zichtbaar, maar door deze behandeling ontstaat er juist weer meer capaciteit om grotere waterhoeveelheden te absorberen en vast te houden.

  Doordat hyaluronzuur een positieve invloed heeft op het vochtgehalte van de huid en tegelijk de huidbarrière (de buitenste huidlagen) versterkt en elastischer maakt, ziet de huid er daardoor gezonder uit en voelt zachter, gladder en voller aan: allemaal eigenschappen van een huid die er jonger uitziet.

 • Lab Radiance Professional

  € 104.00
  gelaatsbehandeling (met natuurlijke stoffen uit granaatappel en pitahaya), ca. 1,5 uur

  Professionele behandeling met natuurlijke stoffen met een stimulering van de huidverbetering ‘van binnenuit’
  (klik voor meer uitleg)

  Het verlies van helderheid van de huid is een van de eerste tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Lang voor het verschijnen van rimpels en huidverslapping, toont een doffe huid aan dat het verouderingsproces gestart is. Om dit proces te verhinderen en om de frisheid van de huid te herstellen om daarmee de natuurlijke heldere uitstraling van de huid weer zichtbaar te maken, is deze ‘Lab Radiance Professional’-gelaatsbehandeling ontwikkeld.

  Deze behandeling heeft als hoofdbestanddeel een natuurlijke stof uit de granaatappel; daarnaast zitten er werkzame eiwitstoffen in en een extract van de pitahaya (drakenfruit).

  De behandeling heeft een remmende werking op de melanogonese en geeft een beschermende werking op de enzymatische afbraak van het collageen en de elastine, met als resultaat dat zelfs de meest gevoelige huidtypes doen herademen.

 • Kianty Experience

  € 97.00
  gelaatsbehandeling (met oligo en vitamine E), ca. 1,5 uur

  Voor de vermoeide huid met hydratanten en antioxidanten afkomstig uit de druif
  (klik voor meer uitleg)

  Onze huid heeft haar eigen verdedigingssysteem, maar dit is vaak niet voldoende omdat onze huid tegenwoordig bloot staat aan allerlei invloeden. Vooral vrije zuurstofradicalen zijn o.a. verantwoordelijk voor de huidschade met als gevolg huidveroudering. Daarom is het belangrijk om extra antioxidanten toe te voegen en zo je natuurlijke huidbeschermingsmechanisme te ondersteunen.

  Druiven zijn rijk aan deze antioxidanten. In de Kianty-producten is een druivenextract aanwezig, die rijk is aan deze krachtige natuurlijke antioxidanten. Door het remmen van de oxidatieprocessen, wordt daarmee de huid tegen de schadelijke effecten van de vrije radicalen extra beschermd. Hiermee wordt vroegtijdige veroudering voorkomen, met als resultaat een heldere uitstraling van de huid.

  Bij de Kianty Experience-behandeling zit in het serum dat wordt aangebracht, behalve de polyfenolen uit de druiven, ook nog vitaminen A, E, B5 en zeewier-extract. Na aanbrengen van dit serum wordt vervolgens de huid middels een gezichtsmassage geactiveerd, zodat de anti-ageing bestanddelen goed kunnen worden opgenomen. Daarna wordt nog een modellerend masker aangebracht met daarin oligo-elementen, waardoor nog een extra lift-effect van de huid optreedt. Dit geeft een eindresultaat waarbij rimpels minder zichtbaar zijn.

 • Spiruline

  € 97.00
  gelaatsbehandeling (met zeealgen), ca. 1,5 uur

  Voor alle huidtypen, met name de droge huid
  (klik voor meer uitleg)

  Deze behandeling is in principe geschikt voor alle huidtypen, maar is in het bijzonder zeer geschikt voor de droge huid.

  Bij de actieve bestanddelen wordt onder meer gebruik gemaakt van de zeealg Spirulina, waarin actieve stoffen zitten zoals onder meer phycocyanine. Deze zeealg is 3,6 miljard jaar oud en behoort daarmee tot de oudste levende organismen op aarde. Het geheim van de overleving zijn speciale afweermechanismen gericht op hun natuurlijke vijanden zoals bacteriën, schimmels en virussen. Bovendien heeft deze zeealg speciale celbescherming en versnelde celregeneratie-eigenschappen ontwikkeld, die zeer gunstig zijn voor onze huidcellen.

  Uit onderzoek is namelijk gebleken dat deze wonderalg de cel metabolisme verhoogt, waardoor er op een volledig natuurlijke wijze het vocht-lipide evenwicht in de epidermislaag van de huid wordt gerevitaliseerd en daardoor de soepelheid wordt verhoogd.

  Resultaat is dat de fijne rimpeltjes verzachten en de huid een betere uitstraling krijgt.

 • Charcoal Mask Treatment

  € 91.00
  gelaatsbehandeling, ca. 1,5 uur

  Voor alle huidtypen, zuiverende ontgiftende behandeling met natuurlijke plantaardige biologische bestanddelen
  (klik voor meer uitleg)

  Deze detox-behandeling levert een diepte reiniging en verzacht de huid. Naast de gebruikelijke reiniging, wordt er namelijk een gezichtsmasker aangebracht met plantaardige biologische bestanddelen, die de huid nog beter te kunnen zuiveren en ontgiften. De hoge concentratie ‘active coal’ in dit masker heeft als werkzame stof namelijk een zeer groot absorberend vermogen, waardoor onzuiverheden volledig worden weggenomen.

  De huid heeft na de behandeling weer een meer heldere uitstraling, doordat het een zuiver, glad en zijdezacht oppervlak heeft gekregen.

 • Luxe Bindweefselmassage

  € 89.00
  Gelaatsbehandeling, ca. 1 uur

  Voor alle huidtypen
  (klik voor meer uitleg)

  Deze behandeling is vooral geschikt voor iedereen die zijn huid in conditie wil houden of brengen.

  Het bindweefsel heeft namelijk een steunende en verzorgende functie, het beschermt omliggend weefsel en bepaalt hun vorm. Tijdens deze behandeling zullen gelaat, hals en decolleté aan bod komen en een krachtige doorbloeding krijgen. Tevens zal er voor een ‘boost’ ook nog een ampul met werkzame stoffen worden opgebracht, die door deze massage extra goed door de huid wordt opgenomen. Vervolgens zal er nog een masker – gebaseerd op het persooslijke huidtype – en afsluitend een verzorgende crème worden aangebracht.

  Het uiteindelijke resultaat is dat de huid steviger en strakker is geworden, waardoor u er stralender uit ziet.

 • Anti-Stress

  € 81.00
  gelaatsbehandeling, ca. 1,5 uur

  Voor de normale huid
  (klik voor meer uitleg)

  Deze behandeling is vooral geschikt voor alle huidtypen. De dagelijkse stress, schommeling van temperaturen, gebrek aan slaap, etc.; al deze factoren zorgen ervoor dat de huid er ouder uitziet dan ze eigenlijk is.

  Tijdens de gelaatsbehandeling zijn het vooral de plantaardige extracten – zoals rozemarijn, hop en paardenstaart – de vitamines en de oligo elementen, die bijdragen aan een betere conditie van de huid. De anti stress vitalizing massagecrème, die tijdens de gezichtsmassage wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de bloedcirculatie verbetert dankzij het verwarmende effect.

  Het uiteindelijke resultaat is een stimulatie van de celvernieuwing. Dit alles geeft vitaliteit aan een vermoeide huid. Na afloop heeft het gezicht dan ook een gezonde en relaxte uitstraling.

 • Reinigende en Verzorgende Behandeling

  € 62.50
  gelaatsbehandeling, ca. 1 uur

  Voor ieder huidtype
  (klik voor meer uitleg)

  Deze gelaatsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype. Heerlijke ontspannende gelaatsbehandeling met daarin een reiniging, huidanalyse, zonodig epileren (bijwerken), peeling, verwijderen van eventuele onzuiverheden, een masker gebaseerd op het huidtype en afsluitend een verzorgende crème. Hierna is de huid goed gereinigd, prima verzorgd en ziet er weer stralend uit.