Behandelingen

Elke gelaatsbehandeling start met een persoonlijke huidanalyse. Voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid, zijn er beautybehandelingen mogelijk.

Gelaatsbehandelingen

De behandeling van het gelaat richt zich in eerste instantie op het verzorgen en onderhouden van de huid, zodat de schoonheid ervan langer bewaard blijft. Voor de verzorging worden hoogwaardige producten gebruikt, passend bij uw huidtype. Vandaar dat elke behandeling eerst start met een persoonlijke huidanalyse. Voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid, zijn er passende beautybehandelingen mogelijk.

De meeste gelaatsbehandelingen zijn inclusief: reiniging, huidanalyse, epileren (bijwerken), peeling, verwijderen van eventuele onzuiverheden, een ampul met werkzame stoffen, gezichtsmassage, een masker – gebaseerd op het huidtype en de gekozen behandeling – en afsluitend een verzorgende crème.

Wanneer u er behoefte aan heeft, krijgt u naast de gelaatsbehandeling ook een persoonlijk advies voor de dagelijkse verzorging thuis.

 • Bio Ceuticals Anti-Age

  € 95.00
  gelaatsbehandeling, ca. 1,5 uur

  Spectaculaire anti-veroudering behandeling met een groot aantal natuurlijke actieve stoffen
  (klik voor meer uitleg)

  Deze professionele behandeling maakt gebruik van plantaardige biologische cellen afkomstig uit de huidboom, die door de Maya’s eeuwen terug al werd gebruikt voor de huid. Enkele specifieke bestanddelen uit deze boom zijn uitermate geschikt tegen verouderingsprocessen. De extracten uit deze huidboom, verbeteren namelijk de elasticiteit en verhogen de stevigheid van de huid. Dit zorgt er allemaal voor dat de lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar zijn en de huid er daardoor gladder uit ziet.

  Daarnaast zijn er de volgende natuurlijke werkzame stoffen aanwezig: spilanthol, co-enzym Q10, ferulazuur en vitamine C. Deze sterke anti-age werkzame stoffen versterken de epidermis en beschermen de huid tevens tegen de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige veroudering van de huid.

 • Hyaluronzuur

  € 95.00
  gelaatsbehandeling, ca. 1,5 uur

  Exclusieve behandeling met hyaluronzuur waardoor de elasticiteit van de huid aanzienlijk verbetert
  (klik voor meer uitleg)

  Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de huid, de gewrichten en het bindweefsel, dat met name zorgt voor het vasthouden van water als een soort gelachtige spons. De productie van dit hyaluronzuur in het lichaam neemt af naarmate men ouder wordt.

  Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hyaluronzuur het volgende dubbele effect heeft:

  • Absorberen en vasthouden van vocht in de huid, doordat het tot 1000 keer het eigen gewicht aan water kan binden, waardoor het zorgdraagt voor een uitstekende hydratatie van de huid.
  • Stimuleren van de natuurlijke vorming van collageen en van de andere bestanddelen van het zogenaamde intercellulair systeem, waardoor het de-hydrateren wordt verminderd en de elasticiteit van de huid wordt verbeterd.

  Doordat hyaluronzuur een positieve invloed heeft op het vochtgehalte van de huid en tegelijk de huidbarrière (de buitenste huidlagen) versterkt en elastischer maakt, ziet de huid er daardoor gezonder uit en voelt zachter, gladder en voller aan: allemaal eigenschappen van een huid die er jonger uitziet.

 • Aqua Genomics

  € 95.00
  gelaatsbehandeling (met revidrat), ca. 1,5 uur

  Voor de vochtarme huid, de stimulatie van de Natural Moisturizing Factor voor natuurlijke hydratatie
  (klik voor meer uitleg)

  De huid is een actief orgaan dat vocht nodig heeft als vitaal onderdeel. De elasticiteit kan enkel behouden blijven als er voldoende hydratatie aanwezig is. Wanneer het vochtgehalte minder wordt dan 10%, wordt de huid droog, kwetsbaar, ruw en vaal. Een laag vochtgehalte maakt bovendien rimpels meer zichtbaar.

  Deze Aqua Genomics behandeling heeft als hoofdbestanddeel: Revidrat. De belangrijkste functie hiervan, is het verhogen van de Natural Moisturizing Factor (NMF). Een hogere eigen NMF-waarde van de huid levert als voordeel: een betere capaciteit om grote waterhoeveelheden te absorberen en vast te houden.

  Op het moment dat dit actieve bestanddeel door de huid is geabsorbeerd, krijgt ons genoom van de huid een signaal, om zelf op een volledig natuurlijke wijze het vocht-lipide evenwicht te gaan verbeteren in de epidermislaag van de huid.

  De zachte peeling op basis van papaja en ananas extracten, zal zelfs de meest gevoelige huidtypes doen herademen.

 • Kianty Experience

  € 90.00
  gelaatsbehandeling (met oligo en vitamine E), ca. 1,5 uur

  Voor de vermoeide huid met hydratanten en antioxidanten afkomstig uit de druif
  (klik voor meer uitleg)

  Weliswaar is zuurstof echt belangrijk om te kunnen leven; zuurstof is ook een oxidant die invloed heeft op het verouderingsproces van de huid. Onze huid heeft hiertegen zijn eigen verdedigingssysteem maar dit is vaak niet voldoende, omdat onze huid tegenwoordig bloot staat aan allerlei invloeden.

  De polyfenolen uit de druiven, aanwezig in de Kianty producten, zijn krachtige antioxidanten van natuurlijke oorsprong. Zij beschermen daardoor de huid tegen de schadelijke effecten van de vrije radicalen en helpen daardoor vroegtijdige veroudering te voorkomen.

  Bij de Kianty Experience-behandeling wordt een serum aangebracht met daarin, behalve de polyfenolen uit de druiven, ook nog vitaminen A, E, B5 en zeewier-extract. Vervolgens wordt de huid middels een gezichtsmassage geactiveerd, zodat de anti-ageing bestanddelen goed kunnen worden opgenomen. Daarna wordt een modellerend masker aangebracht met daarin oligo-elementen, waardoor tevens een lift-effect van de huid optreedt, zodat rimpels minder zichtbaar worden.

 • Spiruline

  € 90.00
  gelaatsbehandeling (met zeealgen), ca. 1,5 uur

  Voor alle huidtypen, met name de droge huid
  (klik voor meer uitleg)

  Deze behandeling is in principe geschikt voor alle huidtypen, maar is in het bijzonder zeer geschikt voor de droge huid.

  Bij de actieve bestanddelen wordt onder meer gebruik gemaakt van zeealgen. Het aanwezige mengsel van algen verhoogt de cel metabolisme, waardoor ook een revitalisering optreedt en de soepelheid wordt verhoogd. Resultaat is dat de fijne rimpeltjes verzachten en de huid een betere uitstraling krijgt.

 • Charcoal Mask Treatment

  € 85.00
  gelaatsbehandeling, ca. 1,5 uur

  Voor alle huidtypen, zuiverende ontgiftende behandeling met natuurlijke plantaardige biologische bestanddelen
  (klik voor meer uitleg)

  Deze behandeling is zeer geschikt om tot rust te komen. Naast de gebruikelijke reiniging, wordt er een gezichtsmasker aangebracht met plantaardige biologische bestanddelen, om daarmee de huid te zuiveren en te ontgiften. De hoge concentratie ‘active coal’ zorgt voor een diepe reiniging, waardoor onzuiverheden worden weggenomen en de werkzame stoffen hebben een groot absorberend vermogen.

  De huid heeft na de behandeling weer een meer heldere uitstraling, doordat het een zuiver, glad en zijdezacht oppervlak heeft gekregen.

 • Luxe Bindweefselmassage

  € 80.00
  Gelaatsbehandeling, ca. 1 uur

  Voor alle huidtypen
  (klik voor meer uitleg)

  Deze behandeling is vooral geschikt voor iedereen die zijn huid in conditie wil houden of brengen.

  Tijdens deze behandeling zullen gelaat, hals en decolleté aan bod komen. Vervolgens zal een ampul met werkzame stoffen worden opgebracht, die door de massage goed door de huid worden opgenomen. Daarna zal nog een masker gebaseerd op het huidtype en afsluitend een verzorgende crème worden aangebracht.

  Het uiteindelijke resultaat is dat de huid steviger en strakker is geworden, waardoor u er stralender uit ziet.

 • Anti-Stress

  € 70.00
  gelaatsbehandeling, ca. 1,5 uur

  Voor de normale huid
  (klik voor meer uitleg)

  Deze behandeling is vooral geschikt voor alle huidtypen. De dagelijkse stress, schommeling van temperaturen, gebrek aan slaap, etc.; al deze factoren zorgen ervoor dat de huid er ouder uitziet dan ze is.

  Tijdens de gelaatsbehandeling zijn het vooral de plantaardige extracten – zoals rozemarijn, hop en paardenstaart – vitamines en oligo elementen, die bijdragen aan een betere conditie van de huid. De anti stress vitalizing massagecrème, die tijdens de gezichtsmassage wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de bloedcirculatie verbetert dankzij het verwarmende effect.

  Het uiteindelijke resultaat is een stimulatie van de cel vernieuwing. Dit alles geeft vitaliteit aan een vermoeide huid. Na afloop heeft het gezicht dan ook een gezonde en relaxte uitstraling.

 • Reinigende en Verzorgende Behandeling

  € 52.50
  gelaatsbehandeling, ca. 1 uur

  Voor ieder huidtype
  (klik voor meer uitleg)

  Deze gelaatsbehandeling is geschikt voor ieder huidtype. Heerlijke ontspannende gelaatsbehandeling met daarin een reiniging, huidanalyse, zonodig epileren (bijwerken), peeling, verwijderen van eventuele onzuiverheden, een masker gebaseerd op het huidtype en afsluitend een verzorgende crème. Hierna is de huid prima verzorgd en ziet er weer stralend uit.

 • Opfrisbehandeling voor Jongeren

  € 30.00
  gelaatsbehandeling, ca. 0,5 uur

  Voor de jonge huid
  (klik voor meer uitleg)

  Deze gelaatsbehandeling voor jongeren is geschikt voor ieder huidtype. De behandeling bestaat uit: een reiniging, een huidanalyse, een peeling, een masker gebaseerd op het huidtype en afsluitend een verzorgende crème. Een mini-behandeling voor een verfijnd en sprankelend uiterlijk.