Kianty Experience

Onze huid heeft haar eigen verdedigingssysteem, maar dit is vaak niet voldoende omdat onze huid tegenwoordig bloot staat aan allerlei invloeden. Vooral vrije zuurstofradicalen zijn o.a. verantwoordelijk voor de huidschade met als gevolg huidveroudering. Daarom is het belangrijk om extra antioxidanten toe te voegen en zo je natuurlijke huidbeschermingsmechanisme te ondersteunen.

Druiven zijn rijk aan deze antioxidanten. In de Kianty-producten is een druivenextract aanwezig, die rijk is aan deze krachtige natuurlijke antioxidanten. Door het remmen van de oxidatieprocessen, wordt daarmee de huid tegen de schadelijke effecten van de vrije radicalen extra beschermd. Hiermee wordt vroegtijdige veroudering voorkomen, met als resultaat een heldere uitstraling van de huid.

Bij de Kianty Experience-behandeling zit in het serum dat wordt aangebracht, behalve de polyfenolen uit de druiven, ook nog vitaminen A, E, B5 en zeewier-extract. Na aanbrengen van dit serum wordt vervolgens de huid middels een gezichtsmassage geactiveerd, zodat de anti-ageing bestanddelen goed kunnen worden opgenomen. Daarna wordt nog een modellerend masker aangebracht met daarin oligo-elementen, waardoor nog een extra lift-effect van de huid optreedt. Dit geeft een eindresultaat waarbij rimpels minder zichtbaar zijn.