Kianty Experience

Weliswaar is zuurstof echt belangrijk om te kunnen leven; zuurstof is ook een oxidant die invloed heeft op het verouderingsproces van de huid. Onze huid heeft hiertegen zijn eigen verdedigingssysteem maar dit is vaak niet voldoende, omdat onze huid tegenwoordig bloot staat aan allerlei invloeden.

De polyfenolen uit de druiven, aanwezig in de Kianty producten, zijn krachtige antioxidanten van natuurlijke oorsprong. Zij beschermen daardoor de huid tegen de schadelijke effecten van de vrije radicalen en helpen daardoor vroegtijdige veroudering te voorkomen.

Bij de Kianty Experience-behandeling wordt een serum aangebracht met daarin, behalve de polyfenolen uit de druiven, ook nog vitaminen A, E, B5 en zeewier-extract. Vervolgens wordt de huid middels een gezichtsmassage geactiveerd, zodat de anti-ageing bestanddelen goed kunnen worden opgenomen. Daarna wordt een modellerend masker aangebracht met daarin oligo-elementen, waardoor tevens een lift-effect van de huid optreedt zodat rimpels minder zichtbaar worden.