Over Mij

Hallo! Ik ben José Smits

Sinds 2002 heb ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste mijn eigen schoonheidssalon Charisma in Vught.

Mijn passie is om de conditie van de huid te verbeteren met een persoonlijk huidbehandelplan en bijbehorende huidverzorging, zodat u daarna ‘lekkerder in uw vel zit’.

Om mezelf continu te ontwikkelen en u de beste oplossingen te kunnen bieden, houd ik innovaties nauwlettend in de gaten. In de afgelopen jaren heb ik daarom diverse extra opleidingen gevolgd: Psychognomie,  Kianty Experience, Voeding & Onze Huid, Ontzuren & Ontslakken, Basisopleiding Dermatologie Schoonheidsspecialisten en Vervolgopleiding Dermatologie Schoonheidsspecialisten. Bovendien een ANBOS-specialisatie diploma behaald in Huidverbetering d.m.v. Bindweefsel- & Pincements-massage.

Daarnaast vind ik een warme, rustige sfeer in de salon erg belangrijk, zodat u tevens de ontspanning krijgt in deze hectische tijd; een welverdiend moment voor uzelf.

Tijdens en na afloop van de behandeling, geef ik – indien u dat prettig vindt – informatie en tips hoe u zelf uw huid kunt verzorgen en welke producten u daarbij het beste kunt gebruiken. Uw huid weer in optimale conditie brengen is belangrijk, want uw huid is immers uw visitekaartje naar buiten toe. Ik help u daar graag bij!